Muc-Off 5 x Børste Kit

369,00 kr.

Muc-Off 5 x Børste Kit

Muc-Off 5 x børste kit

 

Inderholder detalje-, kåbe-, tvillinge-, fælg- og clawbørste.

 

Muc-Off detalje børste er ideel til at nå snavs på nav og andre svære områder som gaffel holdere. Dens unikke design har et hårdt slagfast håndtag, der ikke glider under ekstreme forhold, holdbare nylonbørster og gummierede slagzoner for maksimal beskyttelse på sarte overflader.

Muc-Off kåbebørste er en blød vaskebørste som er designet med sintret børstehår, så du kan rense din sarte kåbedele og komponenter. Dens unikke designfunktioner har et slagfast, dobbelt densitets håndtag, der ikke glider under ekstreme forhold, et overdimensioneret hoved til hurtig rengøring af store områder og gummierede slagzoner for maksimal beskyttelse.

Muc-Off Tvillinge børste er ideel til at nå hårdt størknet snavs på eger, skiver, dæmpere, koblinger og fodhvilere. Dens unikke designfunktioner er et slagfast, dobbelt densitets greb for maksimal greb i våde forhold og holdbare nylonbørster. Tvillingbørste hovederne kan endog ændres og genplaceres for at nå selv de tætteste områder.

Muc-Off børste til fælge og eger er formet og fremstillet specielt for at rense fælge og eger med lethed. Dens unikke design har et slagfast, dobbelt densitets greb og holdbare nylonbørster.

Muc-Off Claw Børste er konstrueret af høj kvalitet med tre børstehoved, der har hårde nylonbørster og en integreret skraber til mudderblokering. Det er perfekt til rengøring af din motorcykels kæde, mechs og tandhjul.

 

Vi anbefaler at børster renses med varmt vand og lade alle varme dele afkøle før brug.

Brand

Muc-off

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Muc-Off 5 x Børste Kit”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MUC-OFF 5 X BØRSTE KITMuc-Off 5 x Børste Kit
369,00 kr.