RPHA1 red bull austin gp mc21

7.499,00 kr.

RPHA1 red bull austin gp mc21

Denne hjelm har vi ikke i butikken, men vi for den gerne hjem så man kan prøve den
Pinlock ready hj-35 skjold giver 99 % uv-beskyttelse, anti-ridse belagt, dobbelt låsesystem
Afrivningsstolper monteret
Helt nyt let fastgørelsessystem tillader enkel og sikker udskiftning af visir(skjold) uden værktøj
Pinlock 120 medfølger.
Forstærkningsmaterialer, herunder Carbon og Carbon-Glass Hybrid stof, giver forbedret stødbestandig ydeevne for en mere komfortabel og lettere hjelm.
HJC hjelme testes i laboratoriet såvel som i “virkeligheden” for at opfylde de højeste kvalitetsstandarder. HJC er et af de meget få hjelmfirmaer udstyret med sit eget avancerede vindtunnellaboratorium til at teste aerodynamik, ventilation, støj og mere. HJC vindtunnel testlaboratoriet måler luftstyrkerne under en række forskellige køreforhold for at forbedre hjelmens ydeevne.
Avanceret antibakterielt stof giver forbedret fugttransporterende og hurtigtørrende funktion. Aftageligt interiør. Brilleriller kan rumme ryttere, der bærer briller.
HJC’s hjelme har sammen med vores teknologi tilføjet erfaring med at designe MotoGP racerhjelme til at have den bedste teknologi inden for aerodynamik og ventilation og relaterede områder. HJCs hjelme giver de luftigste hjelme på markedet. Oplev den bedste ydeevne med din HJC hjelm.
EMERGENCY KIT: Emergency Kit (kindpuder) til sikker og hurtig redning i en nødsituation. DOBBELT D-RING RAPID FIRE™ SHIELD UDSKIFTNINGSSYSTEM: Et enkelt og sikkert skjold skraldesystem giver ultrahurtig, værktøjsfri fjernelse og installation for effektiv drift.e hjem så man kan se & prøve den, helt uforpligtende

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RPHA1 red bull austin gp mc21”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

RPHA1 red bull austin gp mc21
7.499,00 kr.Vælg muligheder