Shoei GT-Air II Panorama TC-8

Shoei

4.899,00 kr.

Shoei GT-Air II Panorama TC-8

SHOEI GT-AIR II er den perfekte hjelm til motorcykelture eller udvidede ture. Det integrerede solskærm giver et optimalt udsyn under skiftende lysforhold, den ekstraordinære ventilation og et behageligt klima inde i hjelmen.

Takket være udskiftelige indvendige puder er hjelmen justerbar til individuel hovedform. Mikro skralde fastgørelse lavet af rustfrit stål gør det muligt for hageremmen at blive lukket og åbnet hurtigt og komfortabelt. Et valgfrit SRL2-intercom-system fra SENA® giver information og underholdning under kørsel. Det kan integreres let, hurtigt og næsten usynligt i hjelmskallen.

Sikkerhed
Dens ydre skal fra AIM (Advance Integrated Matrix) i kombination med en sammensat polystyrenkerne med dens forskellige elementer i densitet giver en optimal stødbeskyttelse.
Takket være en hurtigudvekslingsmekanisme kan standard CNS-1-visiret med sit brede synsfelt udveksles hurtigt og værktøjsfrit. Den tåghæmmende PINLOCK®EVO-linse fra hjelmens leveringsomfang giver et klart overblik selv under vanskelige vejrforhold. Hageremmen med mikro skralde system er let at håndtere og holder hjelmen på plads sikkert.
I en nødsituation kan kindpuderne let fjernes med EQRS-systemet (Emergency Quick Release System) og derved forsynes en forsigtig fjernelse af hjelmen. SHOEI GT-AIR 2.6 opfylder de høje krav i ECE 22/06 teststandarden, der er gældende siden 2021.

Klik på linkene nedunder for at se hvilke tilbehør der passer til denne hjelm.
Samtaleanlæg
SENA SRL2 TIL SHOEI BLUETOOTH SYSTEM
Visir:
Shoei CNS-1

Størelse

, , , , ,

Brand

Shoei

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Shoei GT-Air II Panorama TC-8”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *