X-1005 DYAD FLAT CARBON 2

X-1005 flip-up hjelmen er top-hjelmen fra X-lite, med et elegant og dynamisk design og et højt indhold af carbon. Komfort og pasform er i højsæde med udgangspunkt i 3 skalstørrelser og med et væld af funktioner, der gør hjelmen til et oplagt valg til din nye touring hjelm.

Ultrabredt visir
Giver et bedre udsyn og øger dermed din sikkerhed på vejen.
Pinlock visir
Anti-dug indervisir, der forhindre at visiret dugges til, og øger dermed din sikkerhed på vejen.
VPS Solvisir
Anti-dug, modstandsdygtig overfor ridser og yder optil 400 nanometer UV beskyttelse. Solvisiret er fuldt justerbar ogkan nemt afmonteres i forhold til vedligeholdelse og rengøring.
LPC (Liner positioning Control)
Gør det muligt at justere polstringen så den kan tilpasses til forskellige hovedformer.
– Eyewear adaptiv
System der er designet med henblik på komfort for motorcyklister med briller
Microlock2hagelås
Nem at betjene og minimere risikoen for utilsigtet åbning af hagelåsen.
N-COM ready
Hjelmen er gjort klar til installation af Nolan N-COM kommunikationssystem.
– Single-Block cheek pads
Kindpuder i opskummet plast sikre at tryk og ydeevne forbliver den samme over tid. Stoffet på kindpuderne er aftagelig og vaskbart.
– Dual Action chin guard
Dual action systemet gør det let at åbne hjelmens front med en hånd, men sikre stadig at hjelmen ikke åbnes ved et uheld.

4.998,00 kr.

X-1005 DYAD FLAT CARBON 2

X-1005 flip-up hjelmen er top-hjelmen fra X-lite, med et elegant og dynamisk design og et højt indhold af carbon. Komfort og pasform er i højsæde med udgangspunkt i 3 skalstørrelser og med et væld af funktioner, der gør hjelmen til et oplagt valg til din nye touring hjelm. – Ultrabredt visir Giver et bedre udsyn og øger dermed din sikkerhed på vejen. – Pinlock visir Anti-dug indervisir, der forhindre at visiret dugges til, og øger dermed din sikkerhed på vejen. – VPS Solvisir Anti-dug, modstandsdygtig overfor ridser og yder optil 400 nanometer UV beskyttelse. Solvisiret er fuldt justerbar og kan nemt afmonteres i forhold til vedligeholdelse og rengøring. – LPC (Liner positioning Control) Gør det muligt at justere polstringen så den kan tilpasses til forskellige hovedformer. – Eyewear adaptiv System der er designet med henblik på komfort for motorcyklister med briller – Microlock2 hagelås Nem at betjene og minimere risikoen for utilsigtet åbning af hagelåsen. – N-COM ready Hjelmen er gjort klar til installation af Nolan N-COM kommunikationssystem. – Single-Block cheek pads Kindpuder i opskummet plast sikre at tryk og ydeevne forbliver den samme over tid. Stoffet på kindpuderne er aftagelig og vaskbart. – Dual Action chin guard Dual action systemet gør det let at åbne hjelmens front med en hånd, men sikre stadig at hjelmen ikke åbnes ved et uheld.

Størelse

, , , , , , ,

Brand

X-Lite

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “X-1005 DYAD FLAT CARBON 2”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *