Akrapovic Bmw R1250GS 19-> Beskyttelsesbøjlesæt Øverste i Titanium

10.295,00 kr.

Fri fragt ved køb over 699,-

Akrapovic Bmw R1250GS 19-> Beskyttelsesbøjlesæt Øverste i Titanium

Monteringsvejledning kan findes under “Downloads”.

Bemærk: billeder kan være vist med både nederste og øverste beskyttelsesbøjlesæt monteret.

  • Vægt: 2.4 kg

    Beskyttelsesbøjlesæt øverste i titanium

 

Monteringsbemærkning: øverste beskyttelsesbøjlesæt passer ikke på BMW R1250GS Adventure modellen.

Konstrueret af sandblæst letvægts titanium, er dette det første produkt af sin art i Akrapovič produkt sortiment og det udnytter fuldt ud virksomhedens ekspertise inden for titaniumteknologi. Det er designet fra bunden og giver en vægtbesparelse på cirka 40 % i forhold til sammenlignelige stålversioner, høj styrke og korrosionsbestandighed.

Dette sæt af beskyttelsesbøjler er TIG-præcisionssvejsede, udstyret med laserskårne og fint bearbejdede 8 mm flanger, for at give en perfekt pasform og styrke. De passer perfekt til cyklens eksisterende komponenter og design og giver mulighed for at fastgøre ekstra tasker og tågelygter eller spotlights på bøjlerne.

Produktet vejer kun 2,38 kg. Fuldt evalueret gennem adskillige test og deformationsanalyser, er den meget stabile konstruktion delvist fastgjort til MC’ens stel for at fordele enhver påvirkning gennem beskyttelsesbøjlerne. Bøjlernes finish er afsluttet med et indgraveret logo tydeligt mærket Titanium for at understrege produktets eksklusive materiale og egenskaber.

Brand

Bmw

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Akrapovic Bmw R1250GS 19-> Beskyttelsesbøjlesæt Øverste i Titanium”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Akrapovic BMW R1250GS 19-> beskyttelsesbøjlesæt øverste i titaniumAkrapovic Bmw R1250GS 19-> Beskyttelsesbøjlesæt Øverste i Titanium
10.295,00 kr.
Scroll to Top