Akrapovic Kawasaki ER-6N/F 12-16 Racing Line 2/1 Hexagonal Lyddæmper i Titanium (Ec Godkendt)

8.295,00 kr.

Fri fragt ved køb over 699,-

Akrapovic Kawasaki ER-6N/F 12-16 Racing Line 2/1 Hexagonal Lyddæmper i Titanium (Ec Godkendt)

  • Effekt:

+5,1 hk ved 9560 omdr.

  • Drejningsmoment:

+4,4 Nm ved 5000 omdr.

  • Vægt:

-3,9 kg

Racing Line (Titanium)

Racing Line repræsenterer et fuldt trin i udstødningssystemets tuning-proces og tilbyder en god balance mellem pris og optimal ydeevne. Racing performance udstødningssystemer er designet til ryttere, der kræver maksimal ydeevne af deres motorcykel. Systemerne er lettere sammenlignet med standardudstødningssystemet og har enestående produktionskvalitet og øget motorydelse kombineret med ren racerlyd. En kombination af racermaterialer som titanium til lyddæmperens ydre ærme og kulfiber til endehætten giver disse udstødningssystemer et racerpræg.

EF-typegodkendelse er gyldig, kun katalysator er installeret.

Det handler ikke kun om maksimal effekt – Akrapovič-udstødningssystemer leverer øget ydeevne gennem hele omdrejningsområdet. Øget kraft og drejningsmoment resulterer i en meget mere jævn kørsel. Alle målinger af Akrapovič udstødningssystem foretages på vores computerstyrede flowbenches.

Brand

Kawasaki

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Akrapovic Kawasaki ER-6N/F 12-16 Racing Line 2/1 Hexagonal Lyddæmper i Titanium (Ec Godkendt)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Akrapovic Kawasaki ER-6N/F 12-16 Racing Line 2/1 hexagonal lyddæmper i titanium (EC godkendt)Akrapovic Kawasaki ER-6N/F 12-16 Racing Line 2/1 Hexagonal Lyddæmper i Titanium (Ec Godkendt)
8.295,00 kr.
Scroll to Top