Akrapovic Kawasaki Ninja H2 SX 21-> Slip-On Line Hexagonal Lyddæmper i Titanium (Ece Godkendt)

10.695,00 kr.

Fri fragt ved køb over 699,-

Akrapovic Kawasaki Ninja H2 SX 21-> Slip-On Line Hexagonal Lyddæmper i Titanium (Ece Godkendt)

 • Effekt:
  +1.9 hk v/6750 omdr. (= 185.1 hk v/11000 omdr.)

  Drejningsmoment:
  +1.8 Nm v/6600 omdr. (= 127.0 Nm v/10200 omdr.)

  Vægt:
  -2.2 kg (original 7.7 kg – Akrapovic 5.5 kg)

  Slip-On Line (Titanium)

Den nye lyddæmper er skabt til bedre holdbarhed under alle forhold og er en udvikling og fremtidig retning inden for udstødningsdesign, der starter en ny æra på et stadigt voksende marked. Progressionen af ​​den legendariske sekskantede form af Akrapovič (Hexagonal), som revolutionerede designet  af udstødningssystemr i 2005, viser at designet tilpasser sig moderne trends og friske ideer, mens det stadig følger arven fra den ikoniske hexagonale lyddæmper. Systemets linjer passer perfekt ind i MC’ens profil og lyddæmperen virker mindre for øjet – hvilket er direkte i modstrid med de strenge typegodkendelsesregler, hvor lyddæmperre normalt bliver større – hvilket fuldt ud demonstrerer progressionen i designet. Systemet er EC/ECE-godkendt. En højkvalitets titanium lyddæmper og carbondele bidrager det udsøgte design. Med forøget effekt og moment, perfekt håndværk, en finish af høj kvalitet og mere end 28 % besparelse i vægt, er det lige så meget et kunstværk, som det er et effektforøgende udstødningssystem.

Katalysator indsat er inkluderet i systemet.

Brand

Kawasaki

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Akrapovic Kawasaki Ninja H2 SX 21-> Slip-On Line Hexagonal Lyddæmper i Titanium (Ece Godkendt)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Akrapovic Kawasaki Ninja H2 SX 21-> Slip-On Line hexagonal lyddæmper i titanium (ECE godkendt)Akrapovic Kawasaki Ninja H2 SX 21-> Slip-On Line Hexagonal Lyddæmper i Titanium (Ece Godkendt)
10.695,00 kr.
Scroll to Top