Akrapovic Yamaha T-Max 500 17-19 Racing Line 1/1 Hexagonal Lyddæmper i Titanium (Ece Godkendt)

9.895,00 kr.

Fri fragt ved køb over 699,-

Akrapovic Yamaha T-Max 500 17-19 Racing Line 1/1 Hexagonal Lyddæmper i Titanium (Ece Godkendt)

  •  Effekt:

        +2.7 hk ved 7800 omdr.

  • Drejningsmoment:

+2.5 Nm ved 6000 omdr.

  • Vægt:

-3.4 kg

Racing Line (Titanium)

Racing Line (Titanium) er udviklet ud fra et koncept, der blev sendt første gang ved EICMA 2015, og passer perfekt til de sporty linjer i Yamaha TMAX. Denne ultimative sports-maxi-scooter har allerede en tilstedeværelse på vejen, og tilføjelsen af ​​dette fantastisk designede Akrapovič-udstødningssystem vil tage det til nye æstetiske højder, da det perfekt forbedrer TMAX’s design. Lydpottens unikke form, med dets prægede Akrapovič-logo-aftryk, der løber hele vejen langs udstødningen og blander sig problemfrit med den håndlavede kulfiber-endekappe, tager designet til nye niveauer og demonstrerer, at de slovenske udstødningsspecialister konstant søger mod fremtiden med deres innovative og højteknologiske udstødningsteknologi. For at komplimentere det fantastiske udseende, leverer Racing Line-udstødningssystemet også mere kraft end lagersystemet, og brugen af ​​letvægtsmateriale af høj kvalitet betyder, at det også har en betydelig vægtbesparelse, hvilket hjælper håndteringen. Den imponerende visuelle fremtoning og forbedrede ydeevne forstærkes yderligere af en eksklusiv Akrapovič-lyd, der er perfekt afstemt til at give ideel lydmæssig ønskelighed. Med enkel plug-and-play-installation og EC/ECE-kompatibel er dette et system, der tager Yamaha TMAX til en uovertruffen position på maxi-scootermarkedet.

EF-typegodkendelse er kun gyldig, når katalysator er installeret.

Brand

Yamaha

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Akrapovic Yamaha T-Max 500 17-19 Racing Line 1/1 Hexagonal Lyddæmper i Titanium (Ece Godkendt)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Akrapovic Yamaha T-Max 500 17-19 Racing Line 1/1 hexagonal lyddæmper i titanium (ECE godkendt)Akrapovic Yamaha T-Max 500 17-19 Racing Line 1/1 Hexagonal Lyddæmper i Titanium (Ece Godkendt)
9.895,00 kr.
Scroll to Top