Oxford greb til passager

429,00 kr.

Fri fragt ved køb over 699,-

Oxford greb til passager

Tænk på passageren i dagens verden.

Motorcykler accelererer hurtigere, bremser hårdere og – i hvert fald på sportens ende af markedet – tilbyder stadig mere begrænset passagerplads.

Så hvordan kan man hænge fast – med komfort og sikkerhed? Oxford har taget et friskt blik på denne udfordring og har anvendt sin sædvanlige grundige opmærksomhed på detaljer for at producere en unik løsning, som løser opgaven, og som er blevet uafhængigt sikkerhedstestet for fred i sindet – Oxford RiderGrips.

Nøglefunktioner:
• Gummigreb er placeret tankefuldt på rytterens hofter med både rytter og passager i tankerne og har en generøs åbning til store hænder og polstrede handsker.
• To remme bruges til at sikre grebene på plads. Den første er en krog- og løkkefastgjort anti-dykrem, som giver stabilitet under bremsning. Den anden holdes på plads af en spænde, men al belastning ved acceleration tages op af den enormt stærke hovedrem.
• En skulptureret, åndbar, netrygget pude foran fordeler eventuel belastning, der tages op af remmen, og dens gummiiserede overflade er venlig mod tanken.
• Alle belastningsbærende punkter er flagstitched for maksimal styrke, og tråden, der bruges, er marinestandard for at forhindre råd, hvis den efterlades fugtig, og hvis den kommer i kontakt med saltvand.
• Hver komponent er blevet uafhængigt styrketestet op til 180 kg, hvilket giver en behagelig margen for de 130 kg, der anses for nødvendige for produktet ved de fjerneste ekstremer af brugen.
• 3M™ reflekterende syninger forbedrer synligheden om natten.
• Omfattende instruktioner på flere sprog fuldender sikkerhedspakken.

Brand

Oxford

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Oxford greb til passager”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Oxford greb til passager
429,00 kr.
Scroll to Top