SENA 50R DUAL MESH / SOUND BY HARMAN KARDON

Original price was: 5.039,00 kr..Current price is: 3.999,00 kr..

Fri fragt ved køb over 699,-

SENA 50R DUAL MESH / SOUND BY HARMAN KARDON

INDSTILLING AF DEN NYE STANDARD
50R pakker Senas avancerede mesh-teknologi og førsteklasses SOUND BY Harman Kardon i et lavprofileret, slankt og alligevel robust design. Testet og bevist af over 100 konkurrenter og medarbejdere på tværs af New Zealands vilde natur under Int. GS Trophy 2020, 50R fortsætter Senas lange tradition for Advancing Adventure. Med sin kraftfulde lydkapacitet, robuste holdbarhed og teknologi på næste niveau sætter formen og funktionen af ​​50R en ny standard for motorcykelkommunikation.
Premium-højttalere og mikrofon med LYD AF Harman Kardon
Mesh Intercom™, robust pålidelighed
Multi-kanal protokol i Open Mesh giver brugerne mulighed for at skifte mellem 9 kommunikationskanaler
Bluetooth® 5 aktiveret
Bekvemmelighed ved stemmeaktiveret digital assistent-adgang (“Hey Google”/”Hey Siri”)
30 % hurtigere hurtigopladning
Inkluderet WiFi-adapter, som oplader OG installerer firmwareopdateringer automatisk
En elegant, handskevenlig grænseflade med tre knapper
Stemmekommandoer genkendt på tværs af 8 sprog
3 års garanti
Stresstestet og bevist af over 100 globale ADV-ryttere under Int. GS Trophy 2020
PREMIUM / POWERED / AUDIO
50R tilbyder nu en endnu mere imponerende lydydelse med SOUND BY Harman Kardon. Både højttalerne og mikrofonen blev skabt med lydeksperterne hos Harman Kardon for at levere lyd i verdensklasse til en af ​​Senas bedste kommunikationsenheder. Ekspertudviklede højttalere og en helt ny mikrofon gør det muligt for 50R at give en uovertruffen lydoplevelse i din hjelm. Højttalerne sender krystalklar lyd til rytteres ører, mens mikrofonen med en nydesignet sensor giver robust ydeevne til stemmekommunikation under kørsel.
MESH REDEFINERET
Senas proprietære Mesh Intercom™ leverer et robust niveau af pålidelige intercomforbindelser og intelligent routingstyring til et adaptivt og autonomt kommunikationsnetværk. Det innovative system af prompter og svar mellem Senas Mesh-headsets har resulteret i en svimlende stigning på 80 % flere data, der overføres på tværs af barske og udfordrende forhold, hvilket giver overlegen intercom-lydkvalitet med en bundsolid forbindelse. Derudover sker informationsdeling mellem tilsluttede enheder i realtid med forbløffende hastigheder, hvilket gør det muligt for Senas Mesh-teknologi øjeblikkeligt at vurdere den optimale vej til levering af beskeder til alle deltagere i netværket.

Mesh Intercom™, som er bevist i de mest krævende scenarier, bringer et hidtil uset niveau af robust pålidelighed til Senas flagskibs samtaleanlæg. #RIDECONNECTED som aldrig før.

EN ENHED. TRE INTERCOM MODUS.
50R har tre forskellige intercom-tilstande: Group Mesh Intercom, Multi-Channel Open Mesh Intercom og Bluetooth Intercom.

Med Group Mesh opretter du en enkelt privat gruppe, der understøtter op til 24 deltagere over en rækkevidde på op til 8 km (min. 6 ryttere @ 1,6 km intervaller)! Brugere inviteres til Group Mesh, hvilket giver ekstra kontrol og privatliv.

Multi-Channel Open Mesh lader dig kommunikere med stort set alle, der deltager i Mesh-netværket inden for en rækkevidde på op til 8 km. Open Mesh har også multi-kanal muligheder, en branche-første! Med ni tilgængelige kanaler kan du skifte til en ny frekvens for samtaler med forskellige ridegrupper inden for den større Open Mesh-gruppe.

Endelig afrunder traditionel Bluetooth Intercom-tilstand den tredje inkluderede kommunikationsmulighed. Alle ryttere og deres stadigt skiftende kørescenarier vil helt sikkert drage fordel af den utrolige fleksibilitet og teknologi, der er udviklet i 50R Mesh og Bluetooth intercom modes.
FORBEDREDE STEMMEKOMMANDOER TIL FORBEDRET KONTROL
Tag kontrol over 50R uden at løfte en finger. Stemmekommandoer giver dig håndfri kontrol over 50R, betjener udvalgte funktioner, herunder indtastning af Open Mesh eller besvarelse af et telefonopkald. Sig blot en kommando, og 50R vil handle for dig. 50R understøtter flersprogede stemmekommandoer og reagerer på otte forskellige sprog, herunder engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, kinesisk, japansk og russisk.

Den mest kraftfulde opgradering til 50R stemmekommandoer er den nye direkte, håndfri adgang til Google eller Siri via din smartphone! “Hej Siri, vejbeskrivelse til det nærmeste hotel, tak!” “Hey Google, hvad er vejrudsigten for Sturgis i dag?” Ingen knapper, ingen andre foreløbige kommandoer. 50R forbinder til alt, hvad Google Assistant og Apples Siri har at byde på…alt mens du er på vej ned ad motorvejen! Få adgang til telefonnumre, musikapps, eller spørg endda om vej til verdens største garnnøgle (det er i øvrigt i Cawker City, KS)! Riding Connected kunne ikke være nemmere.

HURTIG OPLADET OG AUTOMATISK OPDATERET
50R strøm ved at være lav? Med sit nye højdensitetsbatteri og de tekniske forbedringer af hurtigopladningsfunktionen oplader 50R 30 % hurtigere end tidligere hurtigopladningsenheder! Tilslut den i kun 20 minutter, og du får 3,5 timers Mesh Intercom™ eller 6 timers Bluetooth-intercomdrift. En fuld opladning af enheden sker på kun en time og giver 8 timers Mesh-kommunikation eller 13 timers Bluetooth-samtaletid! Den medfølgende WiFi-adapter tjener dobbeltdrift, oplader din 50R og giver også automatiske firmwareopdateringer via dit trådløse netværk. Det har aldrig været nemmere at uploade alle de seneste firmwareopdateringer til dit Sena-headset!
MERE KONTROL MED SENA MOTORCYKLER-APPEN
Den nye Sena Motorcycles App giver brugerne en måde at visuelt konfigurere mange af 50R’s enhedsindstillinger. Download appen for at tilpasse enhedsindstillinger og funktioner på 50R, herunder muligheden for at fjernadministrere kanalindstillinger for Open Mesh, eller endda indstille en privat gruppe til Group Mesh. Download Sena Motorcycles App i App Store eller Google Play Store.

Altså godt og kort resume:
GENERAL

Dimensions:
Main module: 97 mm x 48 mm x 27mm (3.8 in x 1.8 in x 1.0 in)
Speaker Driver Unit: 40 mm – thickness – 7.2 mm
Boom microphone: length – 150 mm
Wire between speakers: length – 555 mm
Weight: main module – 65 g (2.29 oz)
Operating temperature: -10°C – 55°C (14°F – 131°F)
Charging temperature: 0˚C – 45˚C (32°F – 113°F)
MESH NETWORK

Mesh Intercom™ Technology
BLUETOOTH

Bluetooth 5.0
Headset Profile (HSP)
Hands-Free Profile (HFP)
Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)
Audio Video Remote Control Profile (AVRCP)
INTERCOM

Working Distance:
Bluetooth Intercom: up to 2 km (1.2 miles) in open terrain
Mesh Intercom: up to 2 km (1.2 miles)* in open terrain
*Can extend up to 8 km (5 miles) between a minimum of 6 riders
Supports up to:
Bluetooth Intercom: 4 riders
Open Mesh Intercom: virtually limitless
Group Mesh Intercom : 24 riders
Supports Channels:
Open Mesh Intercom: 9 channels
AUDIO

Noise Cancellation: Advanced Noise Control™
Codec: Built-in SBC Codec
FM Radio:
Radio frequency specifications: 76 ~ 108MHz
10 preset station memory
Premium Speakers & Microphone with SOUND BY Harman Kardon
BATTERY

Talk time:
Bluetooth intercom: up to 13 hours
Mesh intercom: up to 8 hours
Charging time: 1 hour
Fast Charge: 20 minutes of charging equals 6 hours Bluetooth intercom or 3.5 hours Mesh Intercom
Type: Lithium Polymer Battery

CERTIFICATES
CE, FCC, IC

Brand

Sena

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SENA 50R DUAL MESH / SOUND BY HARMAN KARDON”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SENA 50R DUAL MESH / SOUND BY HARMAN KARDONSENA 50R DUAL MESH / SOUND BY HARMAN KARDON
Original price was: 5.039,00 kr..Current price is: 3.999,00 kr..
Scroll to Top