Shoei GT-Air 2 Matt Sort

Original price was: 4.299,00 kr..Current price is: 3.225,00 kr..

Fri fragt ved køb over 699,-

Shoei GT-Air 2 Matt Sort

Innovativ og meget roste GT-Air som baseline, den helt nye GT-Air II var bestemt til storhed lige fra starten. Fremskridt inden for design, funktionalitet og ydeevne har yderligere udviklet SHOEIs førsteklasses touring-hjelm i fuld ansigt, hvilket giver endnu nemmere tilpasning til de stadigt skiftende forhold under dine rejser. Med en forlænget indvendig solafskærmning for optimal beskyttelse mod solblænding, helt ny “første position” skærmåbning for avanceret ventilation og afdugning, forbedret aerodynamik og støjreduktionsteknologi og evnen til problemfrit at integrere med den helt nye SENA SRL2 Communication System, GT-Air II er udstyret til at imødekomme alle dine behov.

INTERCOM-KLAR DESIGN
Designet til problemfri integration med SENA SRL2 kommunikationssystemet
SRL2 er specielt udviklet til GT-Air II, og sælges udelukkende af SENA
VENTILATIONS YDELSE

Vindtunnelen er optimeret til at maksimere luftstrømmen og reducere uønsket støj, GT-Air II’s tre (3) indsugnings- og fem (5) udstødningsåbninger er blevet strategisk formet og placeret til forbedret kølig luftindtag og udstødning af varm luft. En nydesignet øvre luftindtagsspjæld og forstørret nedre luftindtagsåbning giver større luftstrøm gennem hele hjelmen.

AERODYNAMIK & STØJREDUKTION

Mere end blot aggressiv stil og æstetik, GT-Air II’s progressive skalform er kompakt og unikt strømlinet for at reducere luftmodstand og luftmodstand. Forbedrede, lufttætte vindueslister og et forbedret internt solafskærmningssystem forhindrer uønsket vindstøj inde i hjelmen.

SKÆRMSYSTEM

GT-Air II’s avancerede skjoldsystem giver et stort, forvrængningsfrit udsyn, letter jævne og lette skjoldskift, har en helt ny “first position” skjoldåbning og er udstyret med et forlænget indvendigt solafskærmning for optimal aflastning fra solen genskin i en hurtig bevægelse.

SIKKERHED

Få egenskaber ved en motorcykelhjelm er så kritisk vigtige som dens første og andet lag af forsvar, hvilket netop er grunden til, at GT-Air II har den SHOEI-eksklusive Multi-Ply Matrix AIM shell og Multi-Piece/Multi-Density EPS liner.

KOMFORT

GT-Air II er udstyret med et fuldt aftageligt, vaskbart, justerbart og udskifteligt 3D Max-Dry Interior System, der er i stand til at aflede sved 2x hurtigere end traditionelle nyloninteriører. Flerlags kindpuder til komfort og hjelmstabilisering sammen med førsteklasses tofarvet indvendigt stof og røde syninger fremhæver GT-Air II’s uovertrufne pasform og finish.

3 skalstørrelser. XS-XXL.

5 Års garanti.

DOT certificeret.

Størelse

, , , , ,

Brand

Shoei

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Shoei GT-Air 2 Matt Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shoei GT-Air 2 Matt Sort
Original price was: 4.299,00 kr..Current price is: 3.225,00 kr..Vælg muligheder
Scroll to Top